ORGANISATIEOPSTELLINGEN ZONDER GROEP

Bedrijfs- of organisatieopstellingen zijn in. Het is een goede manier om op een snelle en intense wijze inzicht te krijgen in wat er allemaal – bewust of onbewust – speelt in een organisatie. Daardoor komen alle pijn- of aandachtspunten, conflicten, stressaanwezigheid, burn-out, groeiopportuniteiten, edm. naar boven.                                              

Een belangrijk nadeel is echter dat je met een groep mensen moet zijn. Dit organiseren is niet altijd evident. Daarom hebben we een innovatieve methode ontwikkeld die gebruik maakt van pionnen ipv mensen en afbeeldingen om deelnemers het nodige inzicht te geven met de bedoeling het onbewuste te ontdekken. Deze methode kan gebruikt worden in een 1 op 1 setting en is dan ook veel eenvoudiger en sneller inzetbaar;

Groepsopstellingen zonder mensen is een essentieel bestanddeel van onze Zipper®Case methodologie voor de creatie van een optimale werkomgeving. Maar kan ook gebruikt worden in afzonderlijke trainingen of workshops voor bedrijven. Interesse? Neem zeker contact met ons op. Hopelijk tot binnenkort?

Onze Zipper®Case methodologie kan je HIER downloaden.

Bezoek ons

TEAMWORK NEDERLAND
Raadhuisstraat 1
5582 JA
Waalre, Nederland

info@teamworknederland.nl

 

Neem contact met ons op

Vul het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m contact met u op.

UW NAAM

UW EMAIL

UW BEDRIJF

UW OPMERKING

Bericht verzonden.

Beste , hartelijke dank voor uw interesse in Teamwork. De door u ingevulde gegevens zijn succesvol verstuurd. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.